BorÉRT

Nézz be a borászhoz!

Nézzünk be Gere Tamás és Zsolt Pincészetébe
Nézz be a borászhoz! - 3.rész

"Természetesen erre a helyzetre nem nagyon lehetett felkészülni. A cégen belül a panziónk a vendéglátóhely bezárásra került. Az alkalmazottainknak a kormány által előírt mentőcsomagot biztosítottuk.
Felkészítettük a borászatot, hogyha a helyzet jobbra fordul, akkor legyenek alapanyagaink. Három hét után eljutottunk oda, hogy az összes raktárkészletünk fel van töltve, az összes borunk fel van címkézve.
Most karbantartási feladatokat fogunk elvégezni.A szőlőbe tudunk menekülni, a szőlőben a munka nem áll meg.
Bízzunk benne, hogyha ennek a vírusnak vége, akkor újult erővel és mindenki ugyanolyan egészségben, és ugyanannyian tudunk tovább indulni."

(Gere Zsolt)

A bejegyzés trackback címe:

https://borert.blog.hu/api/trackback/id/tr8715617552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

BorÉRT

Jelentősen átszervezte a koronavírus borászok életét is. Nekik a szőlőben, pincében továbbra is helyt kell állniuk ahhoz, hogy zamatos bor kerüljön a poharakba, és eljusson a fogyasztókhoz. Mi, borkedvelők nem feledkezünk el a borászokról. Szeretnénk, hogy most, a nehéz időkben is közel legyenek hozzánk. Mivel most személyesen nem lehet, ezért ezen a blogon látjuk vendégül kedvenc borászainkat, hogy bepillantsunk hozzájuk, megtudjuk, mi foglalkoztatja őket, és mit terveznek a jövőre.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása