BorÉRT

Nézz be a borászhoz!

10. Koccintás 2020

Ismét együtt!

Magyar Bor Napja 2020 – 10. KOCCINTÁS!

2020. július 11augusztus 30.

Eljött az ideje, hogy ne csak benézzünk a borászokhoz, hanem ismét személyesen koccintsunk velük. Most még fontosabb dolog lett az összefogás, hogy a koccintás élményén túl miénk lehessen a közösség élménye is, s így közösen ünnepelhessék a borkedvelők és borászok a magyar bort.

A KOCCINTAS.HU 2011 óta szervezi minden évben a magyar borvidéki települések közös országos bemutatkozását, a Magyar Bor Napját és a Koccintás versenyt. 10. jubileumi eseményünk megszervezését a járványügyi helyzet jelentősen átírta. Ezért indítottuk útjára egyre népszerűbbé váló „Nézz be a borászhoz!” elnevezésű blogunkat (https://borert.blog.hu/), melynek a célja, hogy a borkedvelők számára online módon, de mégis személyes kapcsolatot teremtsünk a borászokkal.

Miről szól a Magyar Bor Napja és a KOCCINTÁS? A közös cselekvésről és a közösség építéséről! Az egyik település vezetője fogalmazta meg egy díjátadónkon: „Közösen tenni, közös élményt adni az embereknek, ez a jó ebben!”

Koccintsunk közösen! Ezzel a szlogennel indítjuk útjára idén ismét a Magyar Bor Napját. Célunk változatlan: segíteni a magyarborturizmus fejlődését, borvidéki településeink megismertetését a nagyközönséggel, és a mindig izgalmakat rejtő pincék felfedezését.

Alkalmazkodva a körülményekhez, az előírásokhoz, ezúttal nem nagy események szervezése a cél, hanem a számos kisebb létszámúkoccintás, ezért az egy napos, egy hétvégés KOCCINTÁS verseny időtartamát hosszabb időben határoztuk meg. Tartson a verseny2020. július 11-től a nyár végéig!

Elmondjuk, hogyan tehetjük együtt közössé a Magyar bor Napját.

Jelentkezzen a Magyar Bor Napjára a www.koccintas.hu oldalon!Itt, valamint közösségi oldalainkon a teljes időszakra vonatkozóankínált összes programot, helyszínt megjelenítjük, hirdetjük. Jelezze, hogy melyik időpontokban és mely helyszíneken tervezKOCCINTÁS eseményt.

Egy megküldött jó fotó és leírás sokat segít abban, hogy az érdeklődők minél többet megtudhassanak a tervezett programokról.Ossza meg Ön is a KOCCINTÁS eseményeit, hogy együtt minél sikeresebbek legyünk!

Kezdeményezünk lényege, hogy minél többen összefogjuk, ezért nevezési díj nélkül bárki jelentkezhet az eseményre. Csak egy szabályunk van, a KOCCINTÁS eseményeken, a koccintásokhoz szánt egy pohár bort a résztvevő pincészetek térítésmentesen biztosítsák.

További információkért jöjjön el a www.koccintas.hu oldalra és regisztráljon!

Jelentkezzen, regisztráljon a koccintas.hu honlapon programmal, helyszínnel, szolgáltatással!

A magyar borért – köszönjük.

95688ec3-9b20-442a-a563-b3cfa87d6d7a.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://borert.blog.hu/api/trackback/id/tr5215886446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

BorÉRT

Jelentősen átszervezte a koronavírus borászok életét is. Nekik a szőlőben, pincében továbbra is helyt kell állniuk ahhoz, hogy zamatos bor kerüljön a poharakba, és eljusson a fogyasztókhoz. Mi, borkedvelők nem feledkezünk el a borászokról. Szeretnénk, hogy most, a nehéz időkben is közel legyenek hozzánk. Mivel most személyesen nem lehet, ezért ezen a blogon látjuk vendégül kedvenc borászainkat, hogy bepillantsunk hozzájuk, megtudjuk, mi foglalkoztatja őket, és mit terveznek a jövőre.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása