BorÉRT

Nézz be a borászhoz!

BorÉRT Online Borjogi Útmutató – Már elérhető!

A szőlő-bor szabályozás teljes tartalmát összefoglaló útmutató most teljesen megújult formában és aktuális, bővített tartalommal érhető el a www.koccintas.hu felületén. Az egyedülálló kötet 2018-ban jelent meg először nyomtatásban. Most a legfrissebb szabályok ismertetésével bővítve tesszük elérhetővé az olvasók számára online formátumban. Az Útmutatóhoz Font Sándor, az Országgyűlés Mezőgazdasági bizottságának elnöke fűzött előszót.

Annak érdekében, hogy még könnyebb legyen a borjogban történő eligazodás, regisztrált felhasználóink számára az egyszerűen és könnyen használható tartalom mellett tanácsadási szolgáltatást is biztosítunk.

Szeretne a borágazat szabályozásában gyorsan és könnyen eligazodni? Naprakész, érthető és jól használható tájékoztatást kapni?

Ha igen, akkor a legjobb választás a BorÉRT Online Borjogi Útmutató! 

Gyorsan, könnyen, naprakészen.

borjogkep.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://borert.blog.hu/api/trackback/id/tr6016561124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

BorÉRT

Jelentősen átszervezte a koronavírus borászok életét is. Nekik a szőlőben, pincében továbbra is helyt kell állniuk ahhoz, hogy zamatos bor kerüljön a poharakba, és eljusson a fogyasztókhoz. Mi, borkedvelők nem feledkezünk el a borászokról. Szeretnénk, hogy most, a nehéz időkben is közel legyenek hozzánk. Mivel most személyesen nem lehet, ezért ezen a blogon látjuk vendégül kedvenc borászainkat, hogy bepillantsunk hozzájuk, megtudjuk, mi foglalkoztatja őket, és mit terveznek a jövőre.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása